
- Prepričajte se, da so vaše pipe dobro zaprte in da ne puščajo.
- Vodo za kuhanje zavrite v električnem čajniku, saj je hitreje in porabili boste manj elektrike. Ko kuhate zelenjavo, naj jo voda samo prekrije, naj ne plava v njej.
- Uporabljajte ponev, ki se prilega kuhinjskemu obroču, in pokrovke, saj bo vse kuhano hitreje. Kuhajte v kuhalniku, uporabite mikrovalovko namesto pečice.
- Med pečenjem ne odpirajte vrat pečice. Nekaj minut pred koncem peke pečico izklopite, pa se bo vseeno vse speklo do konca.
- V hladilnik ne dajajte tople ali vroče hrane, naj se prej ohladi na sobno temperaturo. V hladilniku naj bo od tri do pet stopinj, vrata naj ne bodo dolgo odprta. Redno čistite led iz zamrzovalnika in prah, ki se nabere na zadnjem delu.
- Hladilnik in zamrzovalnik naj ne stojita preblizu kuhalnikom in naj ne bosta izpostavljena soncu.
Komentarji (10)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV