Odkrijte prednosti povezanega doma

NOVICE

Odkrijte prednosti povezanega doma

Oglas
PR
18.09.2024, 5:00

Pametni dom postaja nepogrešljiv del sodobnega načina življenja. S Samsung inovativnimi napravami in aplikacijo SmartThings je enostavno povezovanje gospodinjskih aparatov realnost, ki prinaša številne prednosti. Aplikacija omogoča upravljanje vseh naprav, ki so združljive s standardom Matter, kar podpira več kot 280 svetovnih podjetij. SmartThings vam omogoča preprosto nadzorovanje vseh gospodinjskih opravil prek pametnega telefona – od spremljanja pralnega stroja do upravljanja sesalnika.

Prednosti sistema SmartThings

Z aplikacijo SmartThings lahko enostavno spremljate in upravljate vse svoje naprave, bodisi doma bodisi na poti. Na primer, če želite vedeti, kdaj je vaše perilo oprano, aplikacija omogoča prejemanje obvestil o statusu pralnega stroja. Prav tako vas opozori, na primer, ko je čas za zamenjavo filtra v hladilniku. Te funkcionalnosti vam zagotavljajo brezskrbnost, saj veste, da so vaši gospodinjski aparati vedno optimalno vzdrževani.

Samsung pralni stroj je nepogrešljiv, saj vam s funkcijo AI Ecobubble omogoča pranje pri nižjih temperaturah, brez da bi pri tem zmanjšal učinkovitost. Pralni stroj sam prepozna vrsto tkanine in prilagodi pranje, od časa do temperature, kar pomeni, da bo vsako oblačilo deležno najboljše nege.

Samsung pralni stroj
Samsung pralni stroj / FOTO: Arhiv naročnika

Za tiste, ki se jim vedno mudi, pa je tu tehnologija QuickDrive, ki skrajša čas pranja brez kompromisa glede učinkovitosti. S tem je Samsung pralni stroj idealen za hitre in zasedene dni, ko želite imeti perilo čisto v čim krajšem času.

Samsung sušilni stroj pa s tehnologijo AI Dry omogoča natančno spremljanje vlažnosti perila v realnem času ter prilagaja toploto glede na težo in vlažnost. Tako boste vedno prepričani, da so vaša oblačila sušena optimalno, brez nepotrebnega pregrevanja, kar dodatno ščiti vaše najljubše kose.

Samsung pametni dom
Samsung pametni dom / FOTO: Arhiv naročnika

Tehnologija AI Control pa poskrbi za prilagojene cikle, ki temeljijo na vaših prejšnjih sušenjih, kar pomeni, da bo stroj vedno vedel, kateri način je najboljši za vaše perilo. Poleg tega pa funkcija QuickDrive skrajša čas sušenja, tako da boste lahko že čez nekaj trenutkov pospravili sveža oblačila v omaro.

Samsung pametni dom
Samsung pametni dom / FOTO: Arhiv naročnika

Bespoke ekosistem: Pametni dom z osebno noto

Z Bespoke linijo Samsung ne ponuja le vrhunske funkcionalnosti, ampak tudi prilagodljiv dizajn, ki ustreza vašemu slogu. Povezan dom pomeni, da so pralni stroji, sušilniki, sesalniki in hladilniki med seboj usklajeni prek ene same aplikacije, kar omogoča lažje upravljanje in optimizacijo energije. Ne glede na to, ali želite prihraniti čas, povečati udobje ali zmanjšati porabo energije, povezan dom z napravami Samsung pomeni večji nadzor in bolj trajnostno bivanje.

Pokončni brezžični sesalnik Bespoke Jet AI je zagotovo odličen sesalnik za vsakodnevne čistilne podvige. Gre za najmočnejši brezžični pokončni sesalnik Samsung z impresivno sesalno močjo do 280 W, ki izgleda tako dobro, da ga sploh ne boste želeli skriti.

Pokončni brezžični sesalnik Bespoke Jet AI
Pokončni brezžični sesalnik Bespoke Jet AI / FOTO: Arhiv naročnika

Tovrsten sesalnik bo cenil vsak, ki želi čista tla, starši majhnih otrok in lastniki psov ter ljudje, ki imajo veliko rastlin. Sesalnik s pomočjo umetne inteligence hitro in učinkovito očisti vsak kotiček vašega doma, prilagodi se vsaki podlagi, filtracija zraka pa zadrži drobne delce prahu, da pri sesanju ne uhajajo nazaj v prostor. Posebej oblikovana krtača brez težav najde prah v vseh kotih, sesalnik pa je tako močan, da lahko še tako veliko nesnago očistite v trenutku. Praznjenje pralne posode za prah je preprosto in zagotavlja najvišjo stopnjo higiene. Prepričala vas bo tudi dolga avtonomija baterije, saj je njen čas delovanja do 100 minut z enim polnjenjem.

Za vse, ki želijo varčevati z energijo, pa je tukaj način AI Energy z aplikacijo SmartThings. Ta tehnologija omogoča sledenje dnevni, tedenski in mesečni porabi energije ter celo oceni vaše mesečne račune za elektriko. Če presegate svoj mesečni cilj, lahko aplikacija vklopi varčevalni način, ki zmanjša porabo energije do 70 % v primerjavi s pranjem v topli vodi.

Pokončni brezžični sesalnik Bespoke Jet AI
Pokončni brezžični sesalnik Bespoke Jet AI / FOTO: Arhiv naročnika

Pametni domovi so postali dostopni tudi pri nas. S standardom Matter in aplikacijo SmartThings je združljivost naprav enostavnejša kot kadarkoli prej. Tehnologija omogoča integracijo naprav različnih blagovnih znamk, kar pomeni, da si lahko ustvarite personaliziran pametni dom brez omejitev. Z združevanjem inovativnih gospodinjskih aparatov Samsung in enostavne uporabe aplikacije SmartThings, je prihodnost bivanja že na dosegu roke – vse to pa je že na voljo tudi v Sloveniji.

Zakaj je zdaj pravi čas za nakup?

Zdaj je idealen trenutek za nakup novega pralnega in sušilnega stroja Samsung, saj poleg vrhunskih lastnosti prinašajo še izjemne promocije. Ob nakupu izbranih pralnih strojev dobite darilo v obliki letne zaloge pralnih sredstev za kar 360 pranj! Več o ponudbi najdete tukaj.

Ne zamudite posebne Samsung ponudbe!
Ne zamudite posebne Samsung ponudbe! / FOTO: Arhiv naročnika

Poleg tega pa ob nakupu para Samsung pralnega in sušilnega stroja lahko prejmete Samsung Jet pokončni sesalnik kot darilo. Ta posebna ponudba traja do 31. oktobra 2024, zato ne zamudite priložnosti, da osvežite svojo pralnico z vrhunskimi Samsung izdelki in poskrbite, da bodo vaša oblačila brezhibno negovana.

Ne zamudite izjemne priložnosti za bleščeč dom!
Ne zamudite izjemne priložnosti za bleščeč dom! / FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Samsung.